+36-30-815-1437

Electrolux gőzállomás E8ST1-6DBM


Ár: 73.227 Ft

Electrolux gőzállomás E8ST1-6DBM

  • - Gyártó : Electrolux
  • - Kategória : Háztartási gép
  • - Alkategória : Vasaló, gőzállomás

Precíz gondoskodás. Hogy Ön mindig a legjobb formában legyen.
A Renew 800 gőzállomás az Ön összes szükségletéhez megtalálja a megfelelő programot. A szabvánnyal védett PrecisionCare™ technológia megszünteti a vasaláshoz kötődő bizonytalanságot. A beépített fejlámpa egy okos termosztáttal van összekapcsolva, így biztosítva minden anyaghoz a megfelelő hőmérsékletet és a tökéletes láthatóságot. Ne felejtsen ki egyetlen gyűrődést sem!

Ideális hőmérséklet, bizonytalanság nélkül
A személyre szabott programok minden anyaghoz biztosítják a megfelelő hőmérsékletet és gőzerősséget. Amint a digitális gőzállomás eléri a pontos hőmérsékletet, bekapcsolódik a világítás. A szabvánnyal védett PrecisionCare™ technológia megszünteti a vasaláshoz kötődő bizonytalanságot.

Mindig védve az Outdoor Care funkció használatával
Viselje gondját kültéri ruháinak és kezelje őket megfelelő hőmérsékleten. Újraaktiválja az anyagok vízlepergető képességét, hogy Ön tovább száraz maradhasson. (Jobb, mint a levegőn történő szárítás, csak a vízlepergető kültéri ruházat esetében.)

Karcmentes vasalótalp
A karcmentes RESILIUM™ Ski 264 vasalótalppal sima ügy a gőzös vasalás. Minden irányban egyenletesen osztja el a gőzt a simább 
vasalásért.

Kettős tisztító funkció
A vízkőoldó rekesszel és a vízkőgyűjtő kefével jobb eredményeket élvezhet. A tisztább gőzállomás minden egyes alkalommal jobb vasalási eredményt garantál.

Hamarabb eltűnnek a gyűrődések
A 7,2 bar nyomás és a 430 g-os gőzkilövellés gyors vasalást és nagyszerű eredményeket biztosítanak.

Tulajdonságok
  • Beépített vízkőtelenítő rendszer
  • Kontrollámpa
  • Permetezőfunkció
  • Függőleges gőz
  • Csepegésgátló rendszer

Műszaki adatok
Teljesítmény (W) 2400
Feszültség (V) 220-240
Termékkód (PNC) 910 013 384

Megrendelem *

* A rendelése még nem viszonyul vásárlásnak, munkatársaink a megrendelés után felveszik önnel a kapcsolatot, ekkor véglegestheti megrendelését.


Termék megrendelés

* a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!


* A rendelése még nem viszonyul vásárlásnak, munkatársaink a megrendelés után felveszik önnel a kapcsolatot, ekkor véglegestheti megrendelését.

+