+36-30-815-1437

Ingatlanunk fűtésére különböző megoldások léteznek. Ha az energiahordozó szempontjából nézzük akkor is számos lehetőség van. Hogy csak a hagyományosakat említsem szén, fa , gáz, villany.

Manapság nehéz eldönteni, melyiket érdemes igénybe venni. Mindegyiknek van előnye és hátránya! Legtisztább, legkényelmesebb, legjobban szabályozható a gáz vagy a villany.

Az elektromos készülékek felvett teljesítménye teljes mértékben átalakul hővé, ha nem a fűtőszálon, akkor a ventilátor-, keringető-, kompresszormotorban! Az energia nem vész el csak átalakul! Mégpedig a villamos hálózatot használó különböző fűtési megoldásoknál a fűtött ingatlanon belül! (Bizonyos készülékeknél elhanyagolhatónak mondható kivétellel!) Ez a 100%-os hatásfok!

A köztudatban az terjedt el, hogy villannyal fűteni drága! Biztos? Hagyományos értelemben,  a mai árak mellett valóban költséges!

De mi lenne, ha valamiképpen az elektromos hálózatból felvett villamos energiából, 3-4 vagy akár 5-6-szor annyi hőenergiát tudnánk létrehozni!? 

Mára a gyártók már kifejlesztettek olyan hőszivattyús készülékeket, melyekkel ez lehetséges!

Ha további információra lenne szüksége keressen meg minket!

+