+36-30-815-1437

Electrolux vasaló E8SI1-6DBM


Ár: 30.200 Ft

GŐZÖLŐS VASALÓ E8SI1-6DBM

  • - Gyártó : Electrolux
  • - Kategória : Háztartási gép
  • - Alkategória : Vasaló, gőzállomás

Precíz gondoskodás. Hogy Ön mindig a legjobb formában legyen.
A Renew 800 gőzvasaló programjai igazodnak az Ön igényeihez. A szabvánnyal védett PrecisionCare™ technológia megszünteti a vasaláshoz kötődő bizonytalanságot. A beépített lámpa egy okos termosztáttal van összekapcsolva, így biztosítva minden anyaghoz a megfelelő hőmérsékletet és a tökéletes láthatóságot. Ne felejtsen ki egyetlen gyűrődést sem!

Ideális hőmérséklet, találgatások és bizonytalanságok nélkül
A személyre szabott programok minden anyaghoz biztosítják a megfelelő hőmérsékletet és gőzerősséget. Amint a digitális gőzvasaló eléri a pontos hőmérsékletet, bekapcsolódik a lámpa. A szabvánnyal védett PrecisionCare™ technológia megszünteti a vasaláshoz kötődő bizonytalanságot.

Védje magát Outdoor Care-rel.
Kezelje kedvenc outdoor ruházatát pontos hőmérséklet mellett! Újraaktiválja az anyagok vízlepergető képességét, hogy Ön tovább száraz maradhasson. (Ez kedvezőbb az outdoor ruházatnak, mint a levegőn történő szárítás.)

Hármas tisztító funkció
Vízpuhító rendszerünk egy egyedülállópuhavíz-aktivátort kombinál egy FlushClean funkcióval, mellyel a gőz tiszta és puha marad, így meghosszabbítva a termék élettartamát. Egy elektronikus emlékeztető tájékoztat az aktivátor cseréjének szükségességéről.

Fröccsenésmentes víztöltés
Töltse meg a 370 ml-es víztartályt a hátoldalról, egy tölcséren keresztül, hogy elkerülhesse a vízfröccsenést.

Gőzvasalás kívánság szerint
A hő, gőz és nyomás teljesítményének kombinálásával Ön a legjobb vasalási eredményeket érheti el a karcolásmentes RESILIUM™ Ski 500 vasalótalppal. Egyenletesen osztja el a gőzt a simább vasalás érdekében. A szükséglethez igazodó funkció a gőzt pontosan akkor és ott bocsátja ki, ahol Önnek arra szüksége van.

Tulajdonságok
  • Beépített vízkőtelenítő rendszer
  • Permetezőfunkció
  • Függőleges gőz
Műszaki adatok
Teljesítmény (W) 2700
Feszültség (V) 220-240
Termékkód (PNC) 910 003 512
 
 
 
 
Powered by Flixmedia
 
  • ADATOK

Megrendelem *

* A rendelése még nem viszonyul vásárlásnak, munkatársaink a megrendelés után felveszik önnel a kapcsolatot, ekkor véglegestheti megrendelését.


Termék megrendelés

* a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!


* A rendelése még nem viszonyul vásárlásnak, munkatársaink a megrendelés után felveszik önnel a kapcsolatot, ekkor véglegestheti megrendelését.

+