Üdvözöljük a Hartmann Szerviz Weboldalán!

Cégünk hőszivattyús hűtő-fűtő klímaberendezések forgalmazásával, beüzemelésével, karbantartásával, javításával, a beüzemeléshez és a javításhoz szükséges alkatrészek, kiegészítők kereskedelmével foglalkozik.

Ezen felül Vállaljuk a különféle elektromos háztartási gépek és szerszámgépek (mosógép, mosogatógép, hűtőgép, szárítógép, villanybojler, villanytűzhely, hőtárolós kályha, stb.) szakszerű beüzemelését, javítását, karbantartását, alkatrész ellátását.

Elégedett ügyfeleink jelentik számunkra a legnagyobb elismerést! Remélhetőleg hamarosan Önt is közöttük tudhatjuk!

Tisztelettel,
Hartmann István

 Híreink

! ! ! Közlemény ! ! !

Tájékoztatni szeretném Önöket, hogy a kialakult járványveszély miatt egy időre felfüggesztjük tevékenységünket, ezzel szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a vírus kevésbé tudjon terjedni! Reméljük mihamarabb túl leszünk rajta és újra gőzerővel munkába állhatunk!

Addig is arra kérek mindenkit, ha úgy gondolja hogy a javítással, klímaberendezés telepítéssel vagy karbantartással tud várni, küldje el valamilyen formában elérhetőségét, e-mail, sms, vagy itt az oldalon a Hibabejelentés, Ajánlatkérés menüpontban, és ígérem hogy időrendi sorrendben teljesítjük a felkéréseket, amint tudjuk!

Nagyon szépen köszönöm a megértést és a bizalmat!

Vigyázzunk egymásra!

Tisztelettel:

Hartmann István

(2020.03.20.)

Vissza

Bemutatkozás

Magas szakmai képzettségünkkel és több éves tapasztalatunkkal szeretnénk segíteni Önnek abban, hogy otthona hűtése, fűtése, megoldott legyen, háztartási gépei megfelelően működjenek, ezáltal a legkevesebb gondot okozzák!

Elégedett ügyfeleink jelentik számunkra a legnagyobb elismerést! Remélhetőleg hamarosan Önt is közöttük tudhatjuk!

Kapcsolat

Keressen minket az alábbi elérhetőségeinken:
Hartmann Szerviz Kft.
Telefon: +36-30-815-1437
E-mail cím: kft@hartmannszerviz.hu